Дрифт по жълтите павета. Преди година 20-годишен шофьор се сблъска със

...
Дрифт по жълтите павета. Преди година 20-годишен шофьор се сблъска със
Коментари Харесай

Дрифт на жълтите павета – шофьор, предизвикал катастрофа преди година, отново кара опасно

Дрифт по жълтите павета.  Преди година 20-годишен водач се сблъска със скъпия си автомобил с друга кола на пътя Ахтопол - Царево. За малко не се стигна до жертви. Тогава младият водач е влезнал в завой с над 100 км/час при ограничаване 30 км/час.

Снимка: bTV

Година по-късно същият водач дрифти с нов първокласен автомобил по софийски улици. 

В града работят над 300 камери

„ За мен това е насмешка с властта и страната. Това, което се е случило, е неприемливо. Искам да попитам неговите родители за какво не са си взели забележка по-късно, което се случи предходната година “, описа Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Снимка: bTV

Даниела Иванова е майка на едно от момчетата, които предходната година вземат участие в случая, тя изясни, че година след случая нищо не се случва по случая.

Според живущите и работещите в региона паркингът до „ Хенри Форд “ дава опция за „ показване на шофьорски умения “

„ Това момче не признава ограничавания. Дават ли си сметка родителите, че въоръжавайки го с оръжие за ликвидиране – съвременна, мощна кола, Георги Фиков може да погуби личния си живот, животът на други младежи “, сподели Даниела Иванова.

Снимка: bTV

На 50 метра от интонации автомобил на пътя сред Ахтопол и Царево предходната година се е намирал различен автомобил, цялостен с пасажери.

Диана Русинова е подала сигнал в полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР